недеља, 2. октобар 2016.

Born Pretty Store Review! ☺

Zdraaavo svimaa!
Danas ću vam pisati neke moje utiske o saradnji sa BORN PRETTY STORE .
Što se tiče isporuke paketa po tom pitanju sam bila jako nestrpljiva. Samo sam čekala da mi stigne, odbrojavala dane... Iskreno ne volim da čekam, ali dobro očekivala sam prvi paket. A kada sam potpuno zaboravila pojavila mi se drugarica sa ovim paketom u ruci i rekla da ima nešto za mene. Pogledala sam sta ima,  Mojoj sreći tada nije bilo kraja haha. Dole vam piše sve, pogledajte! :)



#1 stvar - paleta. :)

Kada je pogledate deluje savršeno? Šta mislite, koliko savršenosti postoji ovde? Malo, možda čak da ni ne mogu da kažem da sam nešto zadovoljna ovom paletom. Ove šljokice kada pogledate drugu sliku se potpuno sklone posle prvog nanošenja više ih nema uopšte - to je posle bukvalno obična senka. Preteško se nanosi, stiskam kao luda da nanesem običnu senku. Nijanse su sasvim okej, ja sam je izabrala jer je meni stvarno bila prelepa ali nije takva ustvari kada malo bolje pogledam. Ocena 7/10 zbog toga što ima neke mane. Cena ove palete je bila negde oko 4$ ako se ne varam, uopšte ne mogu da se setim. Sve u svemu, sigurno ću je iskoristiti. :)




#2 stvar - crna maska. :)

Ja sam pitala drugaricu da li želi da je naruči i ona je rado pristala da je proba. Znam da je bila baš jefina a za divno čudo pomaže. Ona mi je rekla da nije izazvalo nikakvu lošu reakciju, lice joj je bilo normalno i dosta mitisera su joj se skinula. Koža je glatka posle korišćenja i znam da je ona stavila preko celog lica tako da mi se stalno hvalila kako joj je glatka koža i kako su joj se mitiseri uklonini. Ne baš svi ali dosta mitisera je očistila. Na slici možete videti pakovanje i ona je upotrebila za 2 korišćenja / 2 puta je nanela. 




#3 stvar - čoker orglica. :)

Ovo sam naručila sestri jer je ona zaluđena ovim ogrlicama, nažalost ova joj je bila baš velika iskreno. Moja mama je uspela nekako da je sredi i sada joj super stoji. Iskreno nešto vam ne preporučujem da uzimate ovakve ogrlice jer su baš velike, ali opet zavisi kako kome jer ne mora da znači da ako je njoj veliko da će biti svima. Posle nameštene ogrlice mogu rećii da je skoro svaki dan nosi - predivno joj stoji a i drago mi je da je zadovoljna ogrlicom. Biće još prilika da joj naručim tako da ću sada početi sve više i više nakit da gledam. :)



Takođe ako nešto želite da naručite sa tog sajta imate 10% popusta uz kod ; "MKVT10" .



Nadam se da su vam se dopale stvarčice, meni nisu baš ali biće još prilika za nešto drugo. Radujem se vašim komentarima! Šaljem veliki poljubac! :)

11 коментара:

  1. Ne znam zašto ti se ne dopadaju meni su ove stvari super, pogotovo maska protiv mitesera, kdad smo već kod nje, možeš li u nekom od idućih postova napisati recenziju i tvoje mišljenje o njoj, kao i način upotrebe, jer sam jako zainteresovana, svi ju hvale

    dnevnadozabloga.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  2. Ja bi takoder narucila crni masku, al nisam bas otporna na bol. Imam osjecaj da bi previse boljelo skidanje maske

    Maggie's Blog

    ОдговориИзбриши
  3. Super stvarčice si naručila,ogrlica je predivna,a veličina se da sredit. :)

    http://xsmallworldoffantasyx.blogspot.hr/

    ОдговориИзбриши
  4. Divne stvarčice!Ovaj sajt ima odlične proizvode po jako povoljnim cenama! <3
    Ljubim te i puno sreće u daljem blogovanju. :)

    anastasjastyles.blogspot.ba <--------- novi post

    ОдговориИзбриши
  5. Preslatke stvarcice, choker ogrlica mi se mnogo svidja! Samo steta sto ti se ne dopadaju toliko, ali se nadam da ces ih lepo iskoristiti. Fotke su prelepe! :)

    http://dearmissmodern.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши
  6. Steta sto nisi bas zadovoljna i sto ye je paleta razocalala. Ali svaka cast sto si islrena sa nama i lepi si nam rekla sta ne valja, a nisi samo rekla sve je super zbog saradnje. Svala cast! :D
    Teen Queen

    ОдговориИзбриши
  7. Predivne stvarčice zaista, sigurna sam da ce ti odlicno koristiti. i ja isto ocekuje paket, takoda te razuemm u potpunosti.

    Gotičarka

    ОдговориИзбриши
  8. Aaa, je li ovo nova pozadina ili mi se čini :D. Fenomenalna je. Mnogo mi se sviđa. Što se tiče stvarčica meni su ok. Mada, od svega, najviše mi se svidjela ova ogrlica. I ja ih mnoogo obožavam i sve su mi fine :). :*

    http://danny991.blogspot.ba/

    ОдговориИзбриши
  9. Aj kako imaš divan blog ^_^ pozadina je savršena, baš prija za oči ^_^ I tvoj post mi se sviđa :)
    Zapratila sam te, nadam se da ćeš uzvratiti <3

    http://mayaisback.blogspot.ba/

    ОдговориИзбриши
  10. Preslatke stvarcice!:)

    ksenijinkutak1.blogspot.rs

    ОдговориИзбриши
  11. Divne stvari! Najviše mi se dopada paletica, možda zato što volim šminku baš ^___^ Sviđa mi se što si dekorisala fotogafije sa anđelčićem, divno stvarno! ♥

    Kika's blog

    ОдговориИзбриши